20.12.07

Παιχνίδια μεταξύ φίλων

Αν και ο τίτλος θα μπορούσε πολύ άνετα να παραπέμπει σε ταινία με κάπως kingy περιεχόμενο, εγώ θα αναφερθώ στον πολύ ωραίο -κατά την άποψή μου- θεσμό των 'συναθροίσεων' της παρέας στα σπίτια τα βράδια της Κυριακής, εκεί στο σαλόνι, με ένα ποτήρι κρασί, λίγους ξηρούς καρπούς και παιχνίδια με άφθονο γέλιο και απερίγραπτα θανατηφόρες ατάκες!!!

Και έχω να καταθέσω ότι η αιτία για αυτή μου την αναφορά είναι το εκπληκτικό βράδυ της περασμένης Κυριακής, που πέρασα καλύτερα από πολλές άλλες φορές...

Που να πρωτοαναφερθώ: στο παιχνίδι με τις απίστευτες ιστορίες 'μυστηρίου' που πρέπει να ανακαλύψεις τις λεπτομέρειες θέτοντας ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν με ένα απλό "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ"
ή μήπως στην αθάνατη "Παντομίμα", που οφείλω να ομολογήσω είχα αρκετά χρόνια να παίξω αλλά το διασκέδασα πραγματικά... Ακόμα και ο δύσκολος της παρέας στο τέλος αφέθηκε στη μαγεία του γέλιου που μας χάρισαν οι ανεπανάληπτες περιγραφές των ταινιών!!!

Πάντως, σαν να βλέπω ότι αναβιώνει αυτή η συνήθεια, των επιτραπέζιων παιχνιδιών ... ή μάλλον απλά μεγαλώνω και μπαίνω στο club των 21+!!!
Όπως και να'χει, μ'άρεσε πολύ και τολμώ να πω, πως μια φορά δεν είναι αρκετή!!! To be continued...
Next episode: more fun games

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

*Yeah Babe!!
Well done!!
*Come with me...to the next "party"...
Fly with me!!
*Go on!!
Keep moving, laughing, playing and
*ALWAYS have FUNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!
:-P